Halleluja soi Pukkilansaaressa
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Halleluja soi Pukkilansaaressa

Iida Tervo, Maija Rautiainen ja Emil Pakkonen-Ludviqsen seurasivat konserttia. (Kuva: Joonas Tikkanen)

Julkaistu 6.7.2012

 

 

Halleluja! Kiitoslauluja arjen keskellä -konsertissa esiintyi keskisuomalainen lauluntekijä ja körttigospelia  yli kahdenkymmenen vuoden ajan tehnyt Mika Nuorva. Ennakkotiedoista poiketen Jaakko Löytty ei päässyt paikalle.

Nuorvan esittimät laulut olivat pääsasiassa hänen ja Löytyn uudelta Halleluja, kiitoslauluja arjen keskeltä -levyltä. Laulut olivat arjen ylistystä, kuvauksia arkisista aamuista, hyvistä H-hetkistä ja Myllymäen Mariasta. Joukossa oli myös yksi Siionin virsi, Minun päivänä paljon kantaa. Halleluja soi konsertissa komiasti ja huomiota herättävän usein.

-Halleluja -sana esiintyy Raamatussa yhteensä 23 kertaa, uudella levyllämme sana esiintyy 69 kertaa. Etteikö körttiläisetkin osaa olla raamatullisia, heitti Nuorva.

-Toivon hallelujaa, ylistystä elämäänne, toivottavasti sitä riittää tälle kesälle ja vaikka vielä jaettavaksi muillekin, hän sanoi.

Löytyn ja Nuorvan yhteislevy on tehty tilaustyönä Herättäjä-yhdistyksen tänä vuonna vietettäville 100-vuotisjuhlille, joiden teemana on Arjen halleluja.

Minna Ylimäki-Hemminki

 

Kuvakooste Pukkilansaaresta perjantaina 6.7.

Mika Nuorva trio vauhdissa. (Kuva: Joonas Tikkanen)