Maunulan perhekunnan unelmien täyttymys
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Maunulan perhekunnan unelmien täyttymys

Maunulan perhekunta kokoontuu aina herättäjäjuhlien yhteydessä sukutapaamiseen.  Isonkyrön juhlapenkeissä Maunulan perhekunnasta istuivat vas. Atte Svensk, Jere Päivärinta, Anja Merisaari, Hannu Maunula, Elvi Maunula (99v), Hilkka Maunula, Matias Maunula, Juhani Maunula ja taustalla Tuula Maunula (Kuva: Jussi Unkuri)

Julkaistu 8.7.2012

 

Rovasti Aarne Maunula toimi pappina ja opettajana Isossakyrössä vuosina 1952-1975 ja siitä kirkkoherrana vuodet 1959-1975. Pojat Juhani ja Hannu muistelevat, miten isällä oli jo silloin unelma Isonkyrön herättäjäjuhlista. Isä suunnitteli juhlapaikaksi Pappilansaarta tai Wanhan kirkon aluetta. Ajatus ei toteutunut silloin eikä myöskään 1990-luvun alussa, jolloin ajatus Isonkyrön herättäjäjuhlista oli taas vireillä. Ajatus kaatui tarpeellisten sisätilojen puutteeseen.

Tänään Maunulan perhekunta istui Isonkyrön herättäjäjuhlien päätösseurojen alla juhlapenkeissä täynnä kiitollisuutta. Puolison, isän ja isoisän unelma oli nyt toteutunut. Aarne Maunulan puoliso Elvi (syyskuussa 99v) istui omassa tuolissaan silminnähden liikuttuneena ja samoin voi sanoa pojista Juhanista ja Hannusta. Maunulan perhekunta iloitsi myös siitä, että juhlat onnistuivat kaikilta osin hyvin. Taivaan Isä on runsaasti siunannut juhlien järjestäjiä.  

Juhlien kolmastoista toimikunta, rukoustoimikunta, on ollut loppuun saakka asialla. Rukouksia juhlien puolesta on noussut ylöspäin sadoista ja tuhansista perhekunnista, niin myös Maunulan perhekunnasta.