Majoitus
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Majoitus 2022

Leirintäalue herättäjäjuhlilla Vantaalla 2016.

Kuva: Mira Strengell

 

Majoitus varataan etukäteen tai paikan päällä seuraavasti.

Varminta on varata majoitus etukäteen. Tämä tapahtuu sähköpostitse osoitteesta **@** tai puhelimitse majoitussihteeriltä. Majoitussihteeri Minna Tolonen tavoitettavissa arkisin klo 9–11, puh. 050 560 1448, **@**.

Mahdollisista erityistarpeista (mm. liikkumisrajoitteet) pyydetään ilmoittamaan varauksen yhteydessä.

Lähetämme etukäteen tiedot majapaikan sijainnista sekä laskun. Ennakkovaraus on molempia osapuolia sitova vasta sitten, kun maksu on suoritettu. Jos maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, varaus raukeaa. Kaikista varausmuutoksista on ilmoitettava majoitustoimistoon välittömästi.

Juhlaviikonloppuna varauksia voi tehdä majoitustoimistossa ja osassa majoituspaikoista (tarkempi kuvaus alla). Majoitustoimisto sijaitsee Areenassa, pääsisäänkäynnistä katsottuna vastakkaisella puolella.

Majoitustoimisto

Puhelinnumero juhlien aikana 044 968 00 14  (Huom! Juhlaoppaassa oli virheellinen numero): 

Toimisto avoinna:
to 30.6. klo 10–22
pe 1.7. klo 9–22
la 2.7. klo 8–22
su 3.7. klo 9–13

Majoituspaikat avataan torstaina 30.6. klo 15 ja suljetaan su 3.7. klo 17.

Asuntolamajoitus - varattu täyteen!

Majoitusta kahden hengen huoneissa Riverian opiskelija-asuntolassa Merimiehenkadulla ja Peltolankadulla. Aamupalaa saatavilla Yhteiskoulun lukiolla (Papinkatu 3) hintaan 6 € / aikuinen, 5 € / lapsi.

Matkailuajoneuvot

Matkailuauto- ja vaunualue sijaitsee raviradalla (Linnunlahdentie 5), josta on kävelymatkaa juhlakentälle noin 1 km. Alueelle tullessa peritään maksu tai tarkistetaan ennakkomaksukuitti.

Sähköpistokepaikat saatavilla vain varaamalla etukäteen 6.6.2022 mennessä, hinta 25 € / yö. Sähköttömät paikat toivotaan myös varattavan 6.6.2022 mennessä, mutta niitä on saatavilla myös ilman ennakkovarausta, hintaan 20 € / yö.

Liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella karavaanipaikat sijaitsevat juhlakentän vieressä osoitteessa Yliopistokatu 3, virkistysuimala Vesikon ja Itä-Suomen yliopiston välissä. Matkaa juhlakentälle < 100 m. Nämä paikat tulee varata etukäteen 6.6.2022
mennessä.

Telttamajoitus

Telttailualue on raviradalla (Linnunlahdentie 5), josta on kävelymatkaa juhlakentälle noin 1 km. Telttapaikat voi varata etukäteen tai paikan päällä. Alueelle tullessa peritään maksu tai tarkistetaan ennakkomaksukuitti. Telttapaikka + auto 15 € / yö ja telttapaikka ilman autoa 10 € / yö. Telttailijoiden autopaikat sijaitsevat teltta-alueen vieressä.

Yhteismajoitus

Yhteismajoitus sijaitsee Joensuun yhteiskoulun lukiolla (Papinkatu 3). Myös aamupala tarjoillaan samassa paikassa. Koulun pihassa on parkkitilaa autoille. Matkaa juhlakentälle on kävellen tai autolla noin 1,3 km. Majoittujalle varataan patja, muut
yöpymistarvikkeet tuo majoittuja mukanaan. Koululla on WC:t ja suihkumahdollisuus. Yhteismajoitus varataan etukäteen tai paikan päällä. Koululle tultaessa peritään maksu tai tarkistetaan ennakkomaksukuitti. Hinnat: 15 € / yö, sisältäen aamupalan.

Nuorten majoitus

Nuorten majoitus sijaitsee Lyseon peruskoululla (Koskikatu 10). Matkaa juhlakentälle on noin 700 m. Majoittujalle varataan patja, muut yöpymistarvikkeet tuo majoittuja mukanaan. Koululla on WC:t ja suihkumahdollisuus on viereisessä Urheilutalossa. Aamupala tarjoillaan Joensuun yhteiskoulun lukiolla (Papinkatu 3). Tietoa ilmoittautumisesta sivustolta www.nuoriyty.fi. Hinnat: 10 € / yö sisältäen aamupalan.

Esiintyjien ja talkoolaisten majoitus

Majoituspaikka juhlien aikana sijaitsee Joensuun yhteiskoulun lukiolla (ks. yhteismajoitus). Ennen juhlaviikonloppua talkoisiin tulevat saavat tietoa majoitussihteeriltä numerosta 050 5601448, **@**. Kaikki majoituspaikat ja -alueet ovat savuttomia.

Alueen majoituskohteista löydät tietoa esimerkiksi täältä: