Talkoot
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Talkoot 2022

Juhlaportti on nousemassa Joensuu Areenan lähelle.

Kuva: Kati Nissi

Lue lisää rakennustalkoolaisen uutiskirjeen tilaamisesta.

Tervetuloa mukaan Joensuun herättäjäjuhlien 2022 talkoisiin!

Perinteisesti herättäjäjuhlat on järjestetty pitkälle talkoovoimin ja eri tehtäviin tarvitaankin paljon väkeä.

Ravintolassa on suurin tarve, n. 600 henkeä. Ravintolatoiminnan tehtäviä löytyy juhlaravintolasta, kenttäkeittiöstä, kahviloista, grillikioskista, aamiaistarjoilusta, varastotiimistä tai kuljetustiimistä.

Rakentamiseen ja juhlapaikan eri tehtäviin, kuten juhla-alueen rakentamiseen ja penkkien levittämiseen, liikenteenohjaukseen, ensiapuun, järjestyksenvalvontaan, opastukseen, kolehdinkantoon, puhtaanapitoon, majoitusjärjestelyihin, eri toimistotehtäviin jne. tarvitaan taas kymmeniä ja kymmeniä, yhteensä siis yli tuhat tekijää. Se on suuri määrä, mutta yhdessä me onnistumme.

Jos mahdollista, ilmoittaudu suoraan www.vapaaehtoistyo.fi/herattajajuhlat –sivuston kautta. 

Vapaaehtoistyo.fi -sivustolla voit ilmoittautua moneen tehtävään suoraan tiettyyn työvuoroon. Tehtävät täydentyvät sivustolle juhlien lähestyessä. Ilmoittauduttuasi sinuun otetaan yhteyttä ja sovitaan tarkemmin asiasta. Voit tulla talkoisiin voimiesi mukaan ja ottaa kaverisikin mukaan.

Talkoolaiseksi voit ilmoittautua myös Talkookortilla, joita on saatavissa seurakunnista tai jonka voit halutessasi tulostaa tästä, täyttää ja toimittaa Talkootoimistoon (osoite: Joensuun herättäjäjuhlat, Kirkkokatu 28, Joensuu.) Voit myös täyttää tämän talkookortin tietokoneella, tallentaa ja lähettää sähköpostitse osoitteeseen **@**.

Voit ilmoittautua talkoolaiseksi myös puhelimitse talkoosihteeri Minna Toloselle p.050 5601448. Ole yhteydessä Minnan myös, jos sinulla on kysyttävää talkoisiin ja talkoolaisena toimimiseen liittyen. 

”Rukoile ja työtä tee”, on vanha kristillinen elämänohje. Rukoustalkoisiin voivat kaikki osallistua juhlien onnistumisen puolesta, jotta ne olisivat ”Lohduksi toisillemme”.

 

EHTOOLLISEN JAKAJAKSI ILMOITTAUTUMINEN

Herättäjäjuhlien messua vietetään juhlakentällä 3.7.klo 10. Messuun tarvitaan runsaasti pappeja jakamaan ehtoollista. llmoittautumiset tehtävään Salla Romolle, **@**

 

 

SUORAT LINKIT TALKOOKORTTEIHIN:


pdf liite

Tulosta tästä talkookortti, täytä käsin ja postita / palauta seurakuntaan.

pdf liite

Täytä tämä talkookortti tietokoneella, tallenna ja lähetä sähköpostitse osoitteeseen talkoot.joensuu@h-y.fi.