Talkoot
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Talkoot 2023

Joensuun herättäjäjuhlien 2022 talkoolaisia infotilaisuudessa kentällä ennen juhlien alkua.

Kuva: Ilpo Kettunen

Tervetuloa talkoisiin Seinäjoelle! Herättäjäjuhlat rakennetaan yhdessä toimien. Juhlien onnistumiseksi tarvitsemme n. 1000 talkoolaista eri tehtäviin. Sellaisia ovat muun muassa juhla-alueen rakentaminen ja purkaminen, kahvioiden ja grillien toiminta, liikenteenohjaus, opastaminen, ensiapu, puhtaanapito ja monet muut tärkeät tehtävät.

Seinäjoen herättäjäjuhlille voit ilmoittautua osoitteessa www.vapaaehtoistyo.fi/herattajajuhlat. Sivu päivittyy jatkuvasti sitä mukaa kun uusia talkootehtäviä tulee julki, joten ei hätää, ellet heti löydä mieluisaa - käy myöhemmin tarkistamassa tilanne!

 

Voit ilmoittautua myös talkookortilla, joka on tämän sivun alalaidassa pdf-muodossa. Voit tulostaa kortin, täyttää kynällä ja palauttaa osoitteeseen Seinäjoen seurakunta, Johanna Piuhola, Ala-Kuljunkatu 1 A, 60100 Seinäjoki. Vaihtoehtoisesti voit tallentaa kortin, täyttää sen tietokoneella ja lähettää sähköpostitse osoitteeseen **@**.

Talkoosihteeri on tavoitettavissa ennen juhlia ja niiden rakentamisen aikaan numerosta 040 564 1016.

Huomioithan, että talkootöiden ja -vuorojen sujuvan jakamisen kannalta toivomme mahdollisimman monen ilmoittautuvan etukäteen toukokuun loppuun mennessä. Myöhemminkin on mahdollista ilmoittautua, vieläpä juhlaviikonloppuna juhlatoimistossa.

Haluamme pitää talkoolaisista hyvää huolta tarjoamalla kahvia ja ruokaa työvuoron pituuden mukaan. Töihin tulevien talkoolaisten pysäköinti on Kirkkokadulla (Sedun tontti sekä kaupunginteatterin P-alue). Talkoolaisten ruokailu on seurakunnan sisätiloissa, seurakuntakeskuksen 1. krs. Myös riisipuuro on talkoolaisille mahdollinen
juhlaravintolasta.

Työvuoroihin ilmoittaudutaan aina juhlatoimistossa seurakuntakeskuksessa
viimeistään puoli tuntia ennen vuoron alkua (seurakuntakeskus, Koulukatu 24, kulku Ala-Kuljunkadun puolelta). Siellä sinulle osoitetaan toimipisteesi.

Juhlatoimiston talkooasioihin liittyvä puhelinnumero on 046 959 0097.

Juhlatoimisto on avoinna
to 13.7. klo 10.00–21.00
pe 14.7. klo 10.00–21.00
la 15.7. klo 8.00–21.00
su 16.7. klo 7.30–17.00

 


pdf liite

Tulosta tai tallenna talkookortti tästä. Voit täyttää sen kynällä tai tietokoneella.