Talkoot
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Talkoot 2024

Talkoolaisia Seinäjoen herättäjäjuhlilla 2023.

Kuva: Hanna Helander

 

Tervetuloa talkoisiin Vaasaan! Herättäjäjuhlat rakennetaan yhdessä toimien. Juhlien onnistumiseksi tarvitsemme n. 1000 talkoolaista eri tehtäviin. Sellaisia ovat muun muassa juhla-alueen rakentaminen ja purkaminen, kahvioiden ja grillien toiminta, liikenteenohjaus, opastaminen, ensiapu, puhtaanapito ja monet muut tärkeät tehtävät.

  • Osoitteeseen www.vapaaehtoistyo.fi/herattajajuhlat talkootehtävät päivittyvät kevättalvella 2024. Ellet siis vielä löydä mieluista tehtävää, käy myöhemmin tarkistamassa tilanne!
  • Voit myös ilmoittautua talkookortilla, joka on tämän sivun alalaidassa pdf-muodossa. Voit tulostaa kortin, täyttää kynällä ja palauttaa osoitteeseen Vaasan seurakuntayhtymä / Vaasan herättäjäjuhlat 2024, PL 78, 65101 VAASA. Vaihtoehtoisesti voit tallentaa kortin, täyttää sen tietokoneella ja lähettää sähköpostitse osoitteeseen **@**.

 

Herättäjäjuhlien talkoo- ja majoituskoordinaattori on tavoitettavissa arkisin klo 9–11 sekä juhlien aikana puh. 044 480 8444.

Huomioithan, että talkootöiden ja -vuorojen sujuvan jakamisen kannalta toivomme mahdollisimman monen ilmoittautuvan etukäteen toukokuun loppuun mennessä. Myöhemminkin on mahdollista ilmoittautua, vieläpä juhlaviikonloppuna juhlatoimistossa.

Haluamme pitää talkoolaisista hyvää huolta tarjoamalla kahvia ja ruokaa työvuoron pituuden mukaan.

Vaasan herättäjäjuhlat 2024 järjestää kaksi eri järjestyksenvalvojakurssia. Kurssimaksun sijaan kurssin käyneet sitoutuvat tekemän talkoovuoroja järjestyksenvalvojina Vaasan herättäjäjuhlilla 5.-7.7.2024. Järjestyksenvalvojan kortti on voimassa viisi vuotta. Lue lisää täältä!

Kom på talko till Vasa!

Talkokort finns här på svenska.

Kortet kan postas till adressen Vasa kyrkliga samfällig / Vaasan herättäjäjuhlat 2024, PB 78, 65101 VASA eller skickas per e-post till adres **@**.

Du behövs, kom med och bygg festen tillsammans!

 


pdf liite

Tulosta tai tallenna talkookortti tästä. Voit täyttää sen kynällä tai tietokoneella.

pdf liite

Talkokort på svenska.